Afgelastingen

Actuele Afgelastingen: Maandag 18 september zijn alle trainingen afgelast
 
Wedstrijden kunnen afgelast worden door:
 
KNVB.

 

Dat gebeurt meestal vrijdagmiddag of -avond. Dit is te zien op pagina 603 van teletekst. Nieuw Woensel speelt in de regio Zuid I. Alle jeugdteams spelen in seizoen 2014/2015 in de B-categorie.

Gemeente Eindhoven.

Die keurt zaterdagochtend (8.00 uur) de velden. Als die te slecht zijn, worden alle wedstrijden voor zaterdag afgelast. Dat wil NIET zeggen dat in zo’n geval de wedstrijden bij alle Eindhovense verenigingen afgelast worden; bij een andere club kan het veld een stuk beter of slechter zijn.

 

Een aantal verenigingen in Eindhoven kunnen beschikken over kunstgras, zoals RPC, Tongelre, WVVZ, DBS, Brabantia, Geldrop, Braakhuizen, Unitas ’59, en dergelijke. Daar kan de wedstrijd doorgaan, ook als andere clubs de wedstrijden afgelasten. Hiervoor kun je contact opnemen met de uitclubs. De club stelt vervolgens alle leiders op de hoogte. Het heeft dus geen zin op vrijdag al te informeren naar afgelastingen. Zorg wel dat het secretariaat altijd een actueel telefoonnummer heeft. Zo spoedig mogelijk wordt de afgelasting (thuiswedstrijden) ook op deze site bekendgemaakt. Wedstrijden die afgelast worden, worden later in het seizoen in het wedstrijdschema opgenomen; er is rekening mee gehouden in de planning. Als er veel wedstrijden uitvallen, zoals vorig seizoen, dan wil de KNVB nog wel eens midweekse wedstrijden plannen.