• Nieuws vanuit bestuur

  Beste leden en belangstellende van vv Nieuw Woensel,

  De competitie is inmiddels weer gestart en iedereen is weer hard aan het trainen na de officiële start op ons huidige sportpark. Wij hebben veel positieve reacties mogen ontvangen van jullie over het leuke toernooi voor de jeugd en senioren. Wij vonden het een erg gezellig en geslaagd toernooi.

  Ook is het goed dat we weer veel van de oude bekende gezichten zien op onze nieuwe locatie. Eigenlijk is iedereen wel geweest en hebben ze weer kunnen genieten van onze club. Samen gaan we er wat van maken.

  Ondertussen zijn we enorm gegroeid in het aantal leden (nu 750 leden) en dat geeft af en toe wat probleempjes die we samen met de vrijwilligers zo snel mogelijk proberen op te lossen. Gelukkig zijn er steeds meer vrijwilligers die opstaan om te helpen. Heel fijn dat jullie er zijn.

  Binnenkort hebben we ook voldoende vrijwilligers opgeleid om stap voor stap de kantine ook tijdens de trainingsavonden open te houden. Een van de voorwaarden hiervoor is de beschikbaarheid van sleutels om de toegang tot het terrein en de ruimtes te openen. Bij de overdracht van het pand hebben we minder dan de helft van het aantal benodigde sleutels gekregen. De rest was kwijt en levert voor ons ook een risico op. Het heeft even geduurd maar nu hebben we goede afspraken met de gemeente gemaakt en de belangrijkste sloten worden binnenkort allemaal vervangen.

  Elke dag wordt nu het sportpark geopend en gesloten door Bas, die dat nu tijdelijk doet voor de vereniging. Dit is zo niet vol te houden en we hebben dringend behoefte aan een groepje mensen die er samen voor zorgen dat het sportpark wordt geopend en afgesloten en daarbij wat rondkijken of alles goed gaat rondom de velden. Als we er vier hebben dan kost je dat 1 avond in de week. Laat weten als jij of je vader/moeder/opa/oma hiervoor belangstelling heeft.

  Naast Nieuw Woensel als hoofdgebruiker zijn er ook andere verenigingen/scholen die van het sportpark gebruik maken. We hebben nu met de gemeente samengezeten om afspraken te maken over schoonmaak, afstemming gebruiksuren en elkaar informeren over speciale activiteiten zoals toernooien.

  Tot slot willen wij jullie nog wijzen op Corona en de gedragsregels die er gelden om niet weer heel snel in een lock-down te raken. Respecteer de richtlijnen van het RIVM, dus heb je griep verschijnselen zoals koorts, hoesten, verkoudheid: blijf dan thuis. Indien je getest bent voor Corona, meld dit dan via het secretariaat. Probeer ook zoveel mogelijk de 1,5 meter regel te respecteren. We zien dat we langzaam weer wat meer bij elkaar gaan staan, maar het virus is alweer terug.

  Een uitbraak voorkomen helpt ons allemaal om te kunnen blijven voetballen dit seizoen.

  Bestuur van Nieuw Woensel