• Beste leden en belangstellende van vv Nieuw Woensel,

  Hierbij weer een update vanuit onze kant. De laatste weken is er weer hard gewerkt om een goede overgang naar sportpark Op Noord mogelijk te maken.

  Wij hebben de organisatie versterkt met verschillende commissies, waarbij we met de aangemelde vrijwilligers samen werken aan en voor Nieuw Woensel. We zijn heel blij met de vele vrijwilligers die zich hebben aangemeld en we heten ze van harte welkom! Alleen met elkaar kunnen we zorgen voor een goed lopende, gezellige voetbal vereniging. Tevens hebben we een vrijwilligersbeleid gemaakt en dat zal binnenkort ook op onze website te vinden zijn. Wil je ook graag je steentje bijdragen mail dan naar vrijwilligers@nieuw-woensel.nl.

  Naast het vrijwilligersbeleid hebben we ook een normen en waarden document geschreven, de statuten uit 1968 in een nieuw jasje gestoken en aangepast aan de huidige wetgeving en een sponsorbeleid en plan gemaakt. Met het sponsorplan gaan we de komende weken hard aan de slag. Al deze stukken zijn gemaakt om duidelijkheid te geven aan alle leden, bezoekers, sponsors en alle andere belangstellenden voor Nieuw Woensel. Gezelligheid - respect – eerlijkheid – betrokkenheid – sportiviteit daar staan wij voor.

  Onze mooie vereniging is gegroeid naar 650 leden en we hebben 42 teams ingeschreven.  De technische commissie heeft de teams / trainers ingedeeld. Dit was een heel werk zoals ieder jaar maar dit jaar toch echt wel iets meer werk. De indelingen komen half juli 2020 op de website te staan. Wat zullen de toeschouwers kunnen gaan genieten van al deze teams en wat te denken van het plezier van al deze spelende leden!

  De contributie inning hebben we uitbesteed aan het bedrijf Nikki. Als het goed is, heeft iedereen een e-mail ontvangen met daarin de betaallink met de mogelijkheid om te betalen per jaar of per maand. Heb je geen mail ontvangen, stuur dan een mail naar nieuw-woensel@nikki.nl. Alle vragen betreffende de inning van de contributie lopen via het bedrijf Nikki,www.nikki.nl.

   

  Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het financieel contract met de gemeente Eindhoven. We hebben een fantastisch financieel contract kunnen afspreken!! Daar kunnen we echt mee vooruit de komende jaren. Uiteraard hebben we een begroting voor 10 jaar gemaakt om niet voor verrassingen te komen staan.

  Het sportpark Op Noord gaat naar geel –zwart en daar wordt in juli en augustus hard aan gewerkt.

  Maar voor jullie nu het belangrijkste: wanneer kunnen we trainen op onze nieuwe accommodatie? De bekerwedstrijden beginnen in het weekend van 29 en 30 augustus als Corona geen roet in het eten gooit.

  De planning is om op 17 augustus de trainingen weer te laten beginnen, maar we houden even een slag om de arm in verband met aanleg nieuw kunstgrasveld en Corona.  Hier komen we op terug zodra er meer duidelijk is.

  Maar noteer a.u.b. onderstaande datum:

  Openingsweekeind op 22 en 23 augustus 2020.

  De uitnodiging met een tipje van de sluier volgt nog.

  Rest ons nog om jullie een hele fijne vakantie toe te wensen en we zien jullie graag op onze nieuwe accommodatie.

  Bestuur van Nieuw Woensel