• Vrijwilligers

  Zonder jullie kan er gewoon weg niet gevoetbald worden!

  Een veld, ballen en teams dat zijn hele normale zaken die je nodig hebt voor het spelen van een voetbalwedstijd. Maar wie zorgt ervoor dat de ballen in orde zijn, het sportpark geopend en gesloten wordt, wie regelt de scheidsrechters, wie zorgt ervoor dat de teams op sterkte zijn, wie organiseert activiteiten e.d.? Dat zijn de vrijwilligers, een onmisbare schakel binnen onze vereniging. Wij kunnen niet zonder vrijwilligers! Zij zijn een groot bezit van en voor onze vereniging en die moeten we koesteren.

  Wist je dat?

  Dat mensen die vrijwilligerswerk doen de leukste mensen ter wereld zijn? En dat die mensen er in alle soorten en maten zijn. Waar anders kun je zo uit je bubbel stappen en mensen ontmoeten die je in je dagelijks leven niet zo snel ontmoet, waar anders kun je met een groep iets moois neerzetten? Nou dat kan bij ons. Nieuw Woensel is een mooie en vooral gezellige vereniging voor jong tot oud. Onze uitgangspunten zijn:

  -Sportiviteit - eerlijkheid - Betrokkenheid - Gezelligheid – Respect

  Voetbal is een teamsport en binnen een teamsport is samenwerking veelal de sleutel tot succes. Dat geldt niet alleen binnen het veld, maar zeker ook daarbuiten. Elke bijdrage, hoe klein dan ook, is een positieve impuls voor de verdere ontwikkeling van onze vereniging. Samen gaan we ervoor.

  Ben je enthousiast geworden?

  Kijk eens bij de vacatures en onder het kopje inventarisatieformulier,

  voor welke mogelijkheden er o.a. zijn.

  Neem gerust contact op voor informatie. Je bent welkom!

  Info en aanmelden via vrijwilligers@nieuw-woensel.nl